duminică, octombrie 11, 2009

Stephen Gately, interpretul Boyzone, a murit



Stephen Gately, interpret Boyzone, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort sâmbătă, 10 octombrie 2009, la Mallorca, în insulele Baleare.

Vestea nefericită a fost anunţată pe site-ul grupului. La momentul decesului, interpretul se afla în vacanţă în Mallorca. Pe site-ul formaţiei se precizează că Boyzone vor merge la locul unde colegul lor s-a stins sâmbătă din viaţă.

Gateley se afla în vacanţă cu partenerul lui Andy Cowles, alături de care avea o relaţie de lungă durată. Surse relatează că Gateley a ieşit pentru a bea, s-a întors unde era cazat şi a adormit, fără să se mai trezească.

Boyzone şi-au anunţat turneul de revenire în noiembrie anul trecut. Trupa irlandeză a avut, în perioada 1994 – 2000, şase hituri number one în Marea Britanie.

În iunie 1999, cu un an înainte ca Boyzone să se despartă, Stephen Gately a dezvăluit public faptul că este gay şi că are un prieten. În 2006 cei doi au participat la o ceremonie privată prin care au încheiat un parteneriat civil, la Londra.

După activitatea sa alături de ceilalţi membri Boyzone, Stephen Gately şi-a continuat cariera ca artist solo. A avut succes apărând în câteva musical-uri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu