marți, aprilie 27, 2010

Eu sunt gay...



Eu sunt gay... fut fete, dar sunt mai mult gay. Oh, si am si o relatie de vreo doi ani cu o tipa... Avem o relatie deschisa ca stie ca sunt gay. Nu imi place sexul oral cu baieti, ca imi e cam scarba, in rest fac orice. Aaa si nu imi place nici anal, ma simt ciudat sa fut sau sa ma futa un tip, nush, e asa cam aiurea... Oricum important e ca sunt gay! Vrei sa ne cunoastem si sa mergem la femei impreuna?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ce este asta?!?!?!?!?!

Marian spunea...

imediat dupa comentariul de mai sus, l-am primit si pe acesta, nu stiu ce comanda am dat, dar vad ca nu apare... o sa il postez eu aici...:


Deci poti sa nu publici anuntul insa daca astuia i-a fost scarba sa-i termine cineva in gura,nu i-a fost scarba sa ia un sex nespalat in gura plin de semgma?Daca suporti smegma cred ca sperma era vacs.Cred ca povestea este trasa de par.
Eu unul daca dau de mirosul unui sex nespalat mi-a pierit tot cheful.Acum stim cu totii ca la doua urinari dupa spalarea de dimineata de la ora 9 deja pe la 12 incolo nu mai vorbim despre curatenie.Asa ca scarba este nefireasca.Un sex nespalat pute si daca treci de miros restul este o nimica toata.
Trasa de par povestea pentru cineva atent la amanunte.
Mai am amanunte,dar asta este pentru acum.

Marian spunea...

postarea de mai sus este un text pe care l-am auzit frecvent de la persoane care incep a se prezenta ca fiind gay, apoi descopar ca sunt bi, ca in final sa spuna ca sunt bi curiosi... mi se pare foarte amuzanta incursiunea pe care o fac unii prin lanul cu orientari sexuale... oricum, ma bucur ca un text de cateva randuri ti-a starnit o reactie asa puternica si ca ai luat atutudine. astept comentariile voastre in continuare

Anonim spunea...

Imi place de un baiat desi si eu sunt baiat.As avea nevoie de niste sfaturi si nu stiu unde sa postez.Puteti sa-mi spuneti?

Marian spunea...

@Anonim contacteaza-ma pe mail sau pe messenger: marian_cata23@yahoo.com

Trimiteți un comentariu